Регистрирај се

“Семејна медицина – реалност и иднина”

Како да се регистрирате

За да се регистрирате на Конгрес, Ве молиме да се регистрирате на Интернет и да бидете сигурни дека ќе ја доставите вашата регистрација. Регистрацијата важи при приемот на плаќањето што мора да се достави во исто време. По приемот на пополнетиот формулар за регистрација, ќе добиете писмена потврда или е-пошта на вашата регистрација.

Информации

Регистрацијата за 5-ти Конгрес на Здружението на лекари по општа/семејна медицина на Република Северна Македонија (ЗЛОМ/СМ) со меѓународно учество е отворена.
Сите детали за регистрација и хотелско сместување, како што се роковите, трошоците и условите, можете да ги најдете преку горенаведената врска.

Котизација за регистрација на сите учесници вклучува

  • Комплетен материјал
  • ИД карта
  • Присуство на церемонијата на отворање
  • Присуство на сите научни сесии
  • Сертификат за присуство
  • Присуство на гала вечера

Јазик

Официјалните јазици на конференцијата се македонски и англиски јазик.

Котизација за регистрација

Рана регистрација
До - 31.12.2019
Обична регистрација
До - 31.03.2020
Задоцнета регистрација
После - 31.03.2020
110 €130 €150 €

ЗА ЧЛЕНОВИ НА ЗДРУЖЕНИЕТО (ЗЛОМ СМ) ЦЕНАТА ЗА РЕГИСТРАЦИЈА Е 100 ЕВРА.

Цените се изразуваат во евра, а плаќањето во денарска противвредност со курс 62,00 / 1
Евра (€) (или според средниот курс на НБРМ)

Во цената не е вклучен ДДВ од 18%

 

Онлајн плаќања

Информации за плаќања од државата

Назнака: Македонско лекарско друштво – ЗЛОМ СМ
Данок.Бр: 300000000211884
Депозит: Комерцијална банка АД Скопје
Назнака: Регистрација на Конгрес ЗЛОМ-СМ
Повик на број: 001

Информации за плаќања од странство

Company name: MAKEDONSKO LEKARSKO DRUSHTVO SKOPJE
Address: DAME GRUEV 3 GRADSKI DZID BLOK 2 SKOPJE
Acc. No. : 0270100014863
IBAN: MK07300701000148668
BIC/SWIFT CODE: KOBSMK2X
Beneficiary’s Bank: Komercijalna banka AD SkopjeUl. Orce Nikolov br.3, 1000 Skopje, Macedonia

  • Accepted file types: jpg, gif, png, pdf.
    Please attach a scanned document as proof of payment.