Место

“Семејна медицина – реалност и иднина”

Официјално хотелско сместување за 5-ти Конгрес и 25-ти симпозиум на лекарите по општа и семејна медицина

Сместување

ХотелСоба Цена по личност за една ноќ-HB Цена по лице за една ноќ - FB
Х.”Метропол “ 1/1 47 € 52 €
1/2 37 € 42 €
Х.”Белви“ 1/1 47 €52 €
1/2 37 €42 €
Х.”Турист” 1/1 37 €42 €
1/2 27 €32 €

За резервација  кликнете тук за да да ја симнете Формата за резеварција и потоа пополнета испратете ја на емаил: [email protected]

Забелешка: Секој заинтересиран за Конгресот (поединци или групи) во врска со сместување може да се јави директно во хотелот или организаторот

Sketch065

Хотел Метропол

Хотелот Метропол беше и остана единствен и неповторлив хотел, меѓу сите други хотели во регионот, со архиктетура што го одделува од сите други конвенционални хотели.
Хотелот е изграден и отворен во 1975 г. и е комплетно реновиран во 2018 г.
Според законската категоризација хотелот спаѓа во II категорија со 4 ѕвездички. Хотелот е комплетно климатизиран, пет ката над приземјето и две нивоа под основниот спрат.

79626954

Хотел Белви

Една од нашите врвни колекции во Охрид. Хотел Белви – Метропол Езеро одморалиште ужива во живописната локација на брегот на Охридското Езеро и има 2 базени и приватна плажа долга 500 метри. Простран ресторан располага со тераса и служи локална и интернационална кујна. Хотелот Белви има и сала за појадок, галерија бар и аперитив бар.

hotel-turist-ohrid

Хотел Турист

Хотелот “Турист” е изграден и отворен во 1986г. како анекс на хотелот “Метропол”. Комплетно е реновиран во 2007 година. Хотелот ја има истата архитектура како и Метропол и двата хотела се поврзани со внатрешен коридор и гледано однадвор, изгледаат како еден хотел, со воодушевувачки стил.

smartphone

Одделение за продажба

+389(0) 46 203 001
+389(0) 46 277 660
Fax: +389(0) 46 277 212

003-mail

Контакт
е-пошта

[email protected]

domain

Веб-страница на хотелот

www.metropol-ohrid.com.mk